Skolestuen på Sygehus Vendsyssel.

Du behøver ikke, at komme ”bagefter” med skolearbejdet, fordi du er indlagt på Sygehus Vendsyssel.

Vi vil nemlig rigtig gerne hjælpe dig.

Der er en lærer på skolestuen som er klar til, at hjælpe dig..

På vores sygehus er der en Patientskolestue, hvor vi kan tage imod dig den tid, du er indlagt.
Det er en lillebitte skole, som nok ser noget anderledes ud, end den du plejer at gå i.

Vi har åbent hver dag fra kl.8.20-11.40.

Dagen starter med, du bliver hentet på afdelingen og vi følges ad op på Skolestuen. Eller du møder selv op.

Kl. 9.30-10.00 har vi pause. I pausen kommer din mor eller far måske op til os på Skolestuen og spiser med os.
Vores pædagog på afdelingen deltager sommetider også i pausen.

Fra kl.10.00-11.40 laver vi skolearbejde og du følges tilbage på afdelingen, hvor vi fortæller mor/far om vores dag.

Til mor og/eller far  Velkommen til!

Jeres barn skal under indlæggelsen på Patientskolestuen.

Undervisningen her foregår i samarbejde med jeres barns hjemskole, det er derfor vigtigt, at jeres barn medbringer sine skolebøger.

I skal som forældre give hjemskolen besked om længden af indlæggelsen.

Vi vil tilstræbe os, at jeres barn får arbejdet med det samme stof, som klassen gør på hjemskolen.

Skolestuen er beliggende ovenpå børneambulatoriet og vi arbejder tæt sammen med afdelingen, i er indlagt på.

I er altid velkommen på Skolestuen efter aftale med mig.

Vi ser frem til, du/i kommer.

Aller Venligst

Charlotte Mørch